tisdag 24 april 2007

Bakläxa

Jag klarade inte provet. Jag utsattes för en attack i eftermiddags, på jobbet. Jag som var så beredd. Jag som hade läst Kay Pollaks kloka ord. Det gick inte alls. Jag tog åt mig, blev irriterad, arg, käftade emot, tänkte hemska saker i mitt huvud, pratade skit efteråt... Ja, du fattar. Jag måste repetera. Och göra omprov. Jag är inte godkänd.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ojdå. Visste inte att du hade sådant temprament. Jag upplevde lite av samma sak igår. Har haft en skriftlig schism på jobbet här med en person jag faktiskt aldrig träffat. Jag är övertygad om att det är jag som har rätt i sammanhanget och har påpekat vissa saker för honom. Och också talat om att han kan ringa mig om han undrar något. Trots detta ber han mig (också skriftligen då förstås) att ringa upp honom vid en viss tidpunkt. Varför lägga den bördan på mig när det är han som gjort fel? Troligen för att det är enklare för honom att slippa ringa upp. Hur som helst fick jag inte tag på honom. Upptaget. Kommer inte försöka idag igen. Han vet var jag finns! Ha en fantastisk vår/sommardag!

Sara sa...

Jag hatar när människor lägger över sitt ansvar på mig. Jag blir tokig. Jag tar min del av ansvaret och så tar du din. Så är det bara.

Självklart får han ringa upp om han vill dig något. Man kan väl inte skriva till någon och be om att bli uppringd en viss tid? Vad vet han om hur det passar för dig?

Hade inte uppfattat att värmen skulle komma idag. Är lite svettig!