onsdag 29 augusti 2007

Lyckans ost

Det är ju toppen när man känner sig glad efter en dag på jobbet. I morse var jag så himla trött. Det kändes som om jag hade varit på tidernas prataj igår kväll, somnat vid halv 4 och druckit för mycket vin. I själva verket hade jag bjudit in till ett barnklädesparty och min mamma ställde upp och lånade ut sitt hem samt fixade allt fikabröd. Det jag gjorde var att säga Välkommen hem till min mamma! Jag la mig strax efter tio.

Hur som helst, jag sover inte precis hela nätter så här i tredje trimestern, eller vad det nu heter, och jag är ganska slut i kroppen. Jag var, med råge, trött i morse och helt oinspirerad att gå till jobbet. Och så kändes det bättre direkt när jag kom dit. Trots att bästa (enda) kollegan var lite aggressiv på förmiddagen. Och när jag kom hem konstaterade jag att jag haft en kul dag på jobbet. Vilken lyx!

2 kommentarer:

Ida sa...

Låter bra md en bra dag på jobbet! Hoppas partyt bar frukt och att du hittade nåt fint till kusinerna.

Sara sa...

Vissa gäster shoppade MYCKET! Jag handlade inte så mycket och kom undan billigt eftersom jag och mamma kunde dela på värdinnnerabatten! Jag handlade bara till barnet utanför magen. Bebiskläderna var pojk och flickaktiga, och även om jag TROR en sak, så finns också en helt annan möjlighet...